25.06.2024

Vezuv Volcano i Montenegro Beer Fest: 25% popusta uz “VOLCANO25” promo kod

Izvor:

budva-hostels budva-apartments budva-camps budva-registration-fee beach

Kompanija Vezuv Volcano, generalni sponzor Montenegro Beer Festa, ove godine proslavlja svoj 25. rođendan! Povodom ovog jubileja, Vezuv Volcano i Montenegro Beer Fest poklanjaju 25% popusta na dvodnevne ulaznice za sve ljubitelje vrhunske zabave, piva i muzike.

 

Ova specijalna akcija će trajati od 25. do 30. juna, i omogućava posjetiocima da po specijalnoj cijeni uživaju u dvodnevnom spektaklu koji će se održati 26. i 27. jula 2024. godine na Cetinju. Da biste ostvarili ovaj popust, potrebno je da prilikom kupovine ulaznica putem online platforme gigstix.me unesete promo kod “VOLCANO25”.

 

Ulaznice za Montenegro Beer Fest već su u prodaji od 20. aprila i dostupne su na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima ili putem online platforme gigstix.me. Ne propustite priliku da osigurate svoje mjesto na ovom spektaklu i iskoristite jedinstvenu ponudu za 25% popusta!

 

Montenegro Beer Fest ove godine donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda uključujući Kerber, Buč Kesidi, Dubiozu Kolektiv, Voyagea, Isaka Šabanovića, Nipplepeople, i specijalnog gosta Zdravka Čolića

 

Pridružite nam se na još jednom nezaboravnom Montenegro Beer Festu i budite dio najbolje zabave ovog ljeta na Cetinju!

budva-yacht adriatic-sea budva-sea budva-old-town budva-restaurants

Podijeli