O nama

Vezuv

Vezuv je osnovan 1999. godine sa primarnom djelatnošću organizacije različitih oblika igara na sreću. Kompanija se u svom razvoju vodila jednostavnom strategijom. Usavršavanje, inovativnost, veliki trud , hrabre i srećom pametne odluke, i dobri rezultati neminovno moraju doći. Iz godine u godinu povećavali smo ponudu i unapređivali kvalitet svojih usluga i postali najveći koncesionar u oblasti priređivanja igara na sreću u Crnoj Gori. Liderstvo nas nije uspavalo. Naprotiv...

Vizija

Vizija nam ja da kao kompanija pratimo svijet koji se razvija velikom brzinom i da uvjek imamo poluge sa kojima možemo da usprimo, kako ne bi izgubili nešto od onog vrijednog što smo stvarali. Ljude, poštenje, povjerenje i kapital.


Misija

Vezuv ima misiju uspješnog trajanja u kojoj nam je cilj da nas ne definišu samo impozantne brojke i sjani rezultati. Predani smo aktivnostima sa kojima odgovorno doprinosimo našem okruženju i društvu u cjelini. Izgradili smo osjećaj sa kojim umijemo da dio našeg uspjeha podijelimo sa drugima. Gradimo stalno, učimo i dalje, ima nas sve više.


Vrijednosti

Incijativa za nas znači da pomjeramo granice. Preispitujemo postojeće stanje, tražimo mogućnosti i osmišljavamo rješenja.

Hrabrost Radimo najbolje što možemo, donosimo odluke, prihvatamo rizike i preuzimamo odgovornost za sopstveni rad i rezultate.

Uzajamnost je naš nesebični prostor spajanja, jer znamo da je tim iznad pojedinca, a rezultat zajednički.


slika

Brojke

suitcase

0

zaposlenih

suitcase

0

prodajnih mjesta

suitcase

0

lokala

suitcase

0

terminala