06.12.2020

„Vezuv-Volcano“ donirao 5 iPad tableta

Izvor:

beach budva-camps budva-registration-fee budva-activities budva-marina

Tradicionalni 12. Diplomatski humanitarni Božićni bazar u organizaciji Međunarodnog kluba žena održan je danas u šoping centru Delta City.

Pored mnogobrojnih ambasada i ove godine prijatelj božićnog bazara je bila kompanija „Vezuv-Volcano“, koja je rado prihvatila poziv Međunarodnog kluba žena da bude dio humanitarnog Božićnog bazara.

„Situacija sa kojom se suočavamo proteklih mjeseci dosta je promijenila način funkcionisanja  u svim sferama života. Obrazovanje je jedna od njih u kojoj je ova promjena posebno istaknuta gdje je tradicionalan način nastave u učionicama u potpunosti morao da se premjesti u online okruženje . Tako da je računar sada postao neophodno školsko sredstvo za praćenje nastave. Na žalost , mnogi od nas nisu u prilici da ih priušte , i zato smo kao društveno odgovorna kompanija donirali 5 iPad tableta , za koje smo sigurni  da će doći u prave ruke do onih učenika kojima su neophodni i pružiti im priliku da nastave da stiču znanja koja su im potrebna - istakla je Lena Bošković ispred kompanije „Vezuv – Volcano“.

 

Podijeli