10.04.2024

Vezuv-Volcano nastavio projekte obilježavanja 25 godina postojanja!

Izvor:

budva-hostels budva-marina budva-apartments adriatic-sea budva-beach
Vezuv-Volcano nastavio projekte obilježavanja 25 godina postojanja!

Podrška za mladog automobilistu Filipa Kunčera na međunarodnim trkama 


Kompanija Vezuv -Volcano, koja ove godine obilježava svoj 25. rođendan, ponosno najavljuje svoje novo partnerstvo s mladim automobilistom Filipom Kunčerom. Ovo sponzorstvo je dio jubileja pod nazivom "25 godina na svom mjestu", a dio je projekta Volcano Sport Support, koji ima za cilj podržavanje mladih talenata u sportu.

Volcano će podržati Filipa Kunčera na šest međunarodnih kružnih trka, od kojih će se dvije održati na prestižnim stazama na kojima se voze trke Formule 1 - Hungaroring u Mađarskoj i Red Bull Ring u Austriji. Kunčer će biti jedini predstavnik Crne Gore i prvi vozač koji će voziti u ESET RENAULT CLIO CUP-u 2024. godine.

Direktorica korporativnih komunikacija u kompaniji Vezuv- Volcano Lena Bošković istakla je: "Ponosni smo što možemo podržati mladog vozača Filipa Kunčera u njegovoj sportskoj karijeri, jer njegov talenat i rezultati nas inspirišu. Radujemo se predstojećim trkama i pobjedama koje ćemo zajedno ostvariti. Takođe, vjerujemo da ova podrška predstavlja značajan doprinos razvoju auto sporta u našoj zemlji i da će vratiti automobilizam na dobre stare staze uspjeha." 

budva-events budva-marina budva-yacht budva-nightlife budva-caffes

Podijeli